Hava Durumu

Pistte dev heyecan

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Türkiye Okullararası Gençler Şampiyonası dün koşulan müsabakaların ardından sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2018 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2018 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pistte dev heyecan

HABER I Özgün DOĞAN I

NEFESLERİ KESTİ
Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenen Okullararası Türkiye Birinciliği Gençler Atletizm Müsabakaları sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu ortaklığında gerçekleştirilen yarışlarda 59 okuldan 1000'e yakın sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti'nde yoğun yağış altında yapılan yarışların son gününde genç atletler uzun atlama, 4x100 metre bayrak, 200 metre ve engelli koşu kategorilerinde yarıştılar.

MADALYALARINI ALDILAR
2 gün süren yarışlar büyük heyecana sahne oldu. Yarışların sonunda genel puan tablosunda genç erkekler B kategorisinde Ankara Şehit Ali Alıtkan Spor Lisesi 1. olurken, Aydın İncirliova Spor Lisesi 2., Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi 3.'lük elde etti. Genç kadınlar B klasmanında ise Kayseri Spor Lisesi 1. olmayı başarırken, Ted Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi ikinci, Şehit Ali Alıtkan Spor Lisesi üçüncü olarak kürsüye çıktı. Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.