Hava Durumu

Pistte heyecan sona erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün okullar arası spor faaliyetleri kapsamında düzenlediği Küçükler ve Yıldızlar Atletizm yarışlarında genç atletler dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pistte heyecan sona erdi

NEFESLERİ KESTİ

Küçükler-Yıldızlar Atletizm yarışları nefesleri kesti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü-ğü'nün düzenlediği yarışlara büyük ilgi gösteren genç atletler dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti'nde koşulan yarışlar yüksek atlama, uzun atlama, 800 metre, 1000 metre ve 5x60 metre bayrak klasmanlarında yapıldı. Genel puan tablosunda 80 puan toplayan Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulu yarışları 1. sırada tamamlarken, 2.'liği Sakarya Ortaokulu, 3.'lüğü ise İnegöl Ertuğrul Gazi Ortaokulu elde etmeyi başardı.

MADALYA VERİLDİ

Büyük heyecanın yaşandığı yarışlarda uzun atlama klasmanında Mert Alp Raşitoğlu 1. olmayı başarırken, 1000 metre klasmanında ise Türker Bahar Ferdi yarışı ilk sırada bitirerek kürsünün üst basamağında yer aldı. 5x60 metre bayrak yarışı kadınlar klasmanında Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulu 1. olurken, küçük kızlar yüksek atlamada ise Zeynep İnan en iyi dereceyi elde ederek 1.'lik madalyasının sahibi oldu. Dün sabah saatlerinde başlayan yarışların sonunda dereceye giren sporcular büyük sevinç yaşarken ilk dört içinde yer alan öğrencilere madalyaları eğitmenler tarafından takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.