Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Piyangodan kazandığı para bitince bankaların başına bela oldu!

ABD'de 20 yıl önce oynadığı piyangodan 19 milyon dolar kazanan şanslı adam, kötü alışkanlıkları nedeniyle parasının hepsini kaybetti. Parasız kaldığı için banka soyan adam, polis ekipleri tarafından yakalanarak hapse atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2018 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2018 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Piyangodan kazandığı para bitince bankaların başına bela oldu!

Amerika California'da yaşayan güvenlik görevlisi James Allen isimli adam 20 yıl önce oynadığı piyangodan 19 milyon dolar kazandı. Kısa sürede hayatı değişen James, lüks bir hayat yaşamaya başladı ve uyuşturucu bağımlısı oldu.

James; Ferrari, Porche gibi pahalı arabalara bindi, Las Vegas'ta kumar oynama alışkanlığı kazandı.

BANKA HESAPLARINA EL KONULDU

Eski karısının açtığı dava sonrası kazandığı ikramiyenin yarısını karısına vermek zorunda kaldı. Yaşadığı lüks hayat sonucu borçlanmaya başlayan James'in bazı hesaplarına el konuldu.

Son olarak bir, bir kompleskte kiraya verdiği bir dairesi kalan James, kiraya verdiği dairenin ruhsal hastalıkları bulunan bir kiracı tarafından ateşe verilmesi üzerine hiçbir şeyi kalamadığını, 35 iş başvurusu yaptığını ama hiçbirinden geri dönüş alamadığını söyledi.

10 KEZ BANKA SOYDU

Uyuşturucu bağımlısı olan James, 10 kez banka soygunu yaptı. Polis tarafından, terkedilmiş bir garajda bulunup gözlatına alındı.

Sekiz ay hapiste kalan James, çıktıktan sonra hapis yatmanın çok zor olduğunu ama hapiste yattığı için mutlu olduğunu çünkü hapis sayesinde uyuşturucu bağımlılığındna kurtulduğunu ve yeni hayata başladığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.