Hava Durumu

PKK'dan kan donduran infaz!

Muş Valiliği, terör örgütü PKK'nın Muşlu 3 teröristi, ajan oldukları gerekçesiyle Tunceli'de öldürerek kuyuya attığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PKK'dan kan donduran infaz!
Muş Valiliği, PKK'nın 3 teröristi 'ajan' diye öldürüp kuyuya attığını açıkladı. Valilik internet sitesinde yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü PKK, bölge halkının çocuklarından oluşan üç elemanı katlettiği vurgulandı. PKK'nın sözde eyalet sorumlusu 'Peri' kod adlı teröristin talimatıyla infazı gerçekleştiren 'Şerzan' kod adlı terörist tarafından 3 elamanın öldürüldüğü öne sürüldü.

Valilik açıklamasında şöyle denildi:
"Söz konusu teröristlerden Bulanık nüfusuna kayıtlı Orhan Kaya'nın cenazesi Bulanık'ın Sarıpınar köyünde, Nedim Aslan'ın cenazesi ise Bulanık'ın Seçme köyünde 11 Haziran 2016 günü defnedildi. Ailelerin ve cenazeye katılan yakınlarının bölücü terör örgütünün çocuklarını acımasızca katletmesine tepkisi cenazeye yansıyan sessizlikte açıkça görüldü. Aynı şekilde örgüt tarafından katledilen Vartonüfusuna kayıtlı Fırat Koçhan isimli teröristin cenazesi halen Erzurum Adli Tıp Kurumunda bulunmakta. Yetkililerce Fırat Koçhan'ın ailesine çocuklarının terör örgütü tarafından katledildiği bilgisi verildi. Bölücü terör örgütü Tuncelibölgesinde ajan oldukları gerekçesiyle infaz edilerek bir kuyuya atılan üç teröristin ailelerinin tepkisinden çekinerek, kamuoyunu yanıltmaya yönelik kurgulamalar telsiz görüşmelerine de yansıdı. Ancak bölge halkının bu kurgulara itibar etmediği, her geçen gün bölücü terör örgütünün sözde özgürlükleri için savaştığı yalanına olan inancını kaybettiği ve çocuklarının örgüt tarafından katledilmelerine sessiz tepkilerinin çığ gibi büyüdüğü görülüyor."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.