Hava Durumu

PKK'lı terörist Avrupa'da bir memuru öldürdü!

Terör örgütü PKK mensubu bir kişi, Avusturya'nın Dornbirn kentinde bir memuru, görev yaptığı kurumdaki odasında bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 23:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 23:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PKK'lı terörist Avrupa'da bir memuru öldürdü!

Avusturya'da Vorarlberg eyaletine bağlı Dornbirn kentinde sosyal işler bürosu amiri, terör örgütü PKK mensubu bir kişi tarafından öldürüldü.

CİNAYETİ DEVLET TELEVİZYONU DUYURDU

Başta Devlet Televizyonu ORF olmak üzere çok sayıda ulusal basın yayın kuruluşu, Dornbirn'de dün, 34 yaşında bir kişinin, sosyal işler bürosu amiriyle tartıştığını, tartışma sonucunda zanlının 49 yaşındaki memuru boğazından bıçaklayarak öldürdüğünü duyurdu.

Haberlerde, 2009'da çok sayıda suça bulaştığı için iltica başvurusu reddedilerek sınır dışı edilen şahsın, yıl başında yasa dışı yollarla ülkeye giriş yaptığı, terör örgütü PKK üyesi olarak "Türk ordusuna karşı savaştığını" söyleyerek, tekrar iltica başvurusunda bulunduğu belirtildi.

"SOĞUKKANLI İŞLENMİŞ BİR CİNAYET"

Şahsın iltica başvurusunun Avusturyalı yetkililer tarafından kabul edilmesi için memurla tartıştığı, ardından isteklerini kabul etmeyen memuru öldürerek olay yerinden kaçtığı, daha sonra emniyet güçleri tarafından yakalandığı kaydedildi.

Polis tarafından basına yapılan açıklamada da "katilin pişmanlık duymadığı ve cinayeti soğukkanlılıkla" işlediği aktarıldı. Şahsın kimliği kamuoyuyla paylaşılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.