Hava Durumu

PKK'nın silah bakım atölyesine şok baskın!

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'nın silah bakım atölyesine düzenlenen operasyonda 2 PKK’lı etkisiz hale getirilirken, çok sayıda silah ele geçirildi. Dün Şırnak'ta 2 askeri şehit eden PKK'lılar ise bu sabah çatışmada öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PKK'nın silah bakım atölyesine şok baskın!
Yüksekova'da, 13 Mart 2016 tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte start verilen terörle mücadele kapsamındaki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu devam ediyor. Güvenlik güçleri, PKK'nın silah bakım atölyesi olarak kullandıkları bir eve düzenledikleri operasyonda 2 PKK’lı etkisiz hale getirilirken, terör örgütü üyelerinin arızalanan silahlarını onarmak için kullandığı yedek parçalar, silah ve silah yapımında kullanılan bazı malzemeler ele geçirildi.



2 ASKERİ ŞEHİT EDEN 2 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak kent merkezinde dün çıkan çatışmada Astsubay Murat Erdi Eker ve Uzman Çavuş Habib Gökçe’yi şehit eden PKK’lı teröristlerden 2’si, bugün sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda ölü ele geçirdildi.

Şırnak kent merkezinde 14 Mart tarihinde uygulanan sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlayan Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi operasyonu devam ediyor. Astsubay Murat Erdi Eker ve Uzman Çavuş Habib Gökçe’nin şehit edildiği Bahçelievler Mahallesi’nde yoğunlaşan operasyonlar kapsamında, gece başlayan çatışmalar halen devam ediyor.

ÇEMBERE ALINDILAR

Jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyon kapsamında, Bahçelievler Mahallesi’nde sıkışan ve 2 askeri şehit eden teröristler çembere alındı. Güvenlik güçlerinin, "Teslim olun" çağrılarına silahla karşılık veren PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Uzun süren çatışma sonunda PKK’li teröristlerden 2’si ölü ele geçirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.