Hava Durumu

Play-off aşkına haydi salona

Ligin son haftasında oynayacakları Beylikdüzü Voleybol karşılaşmasını kazanıp, play-off'a kalmak istediklerini belirten Bursaspor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Emin İmen, "Bu maçta her zamankinden çok daha fazla desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Play-off aşkına haydi salona

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda normal sezonun son haftasında yarın lider Beylikdüzü Voleybol Takımı'nı konuk edecek Bursaspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Alaşehir Belediyespor'un mağlup olduğu haftada deplasmanda Yeşilyurt'u yenerek 26. haftaya dördüncü sırada girmeyi başaran Filenin Timsahları'nda Başantrenör Emin İmen, play-off için büyük önem taşıyan Beylikdüzü karşılaşmasında her zamankinden çok daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz" dedi.

FİNAL HAFTASI OLACAK

Beylikdüzü maçının çok önemli olduğunu ve maçı kazanıp play-off'a kalmak istediklerine vurgu yapan deneyimli çalıştırıcı, "Karşıyaka maçında da taraftarımız bizi coşkulu bir şekilde desteklemişti ancak onlara galibiyet sevinci yaşatamamıştık. Maçın sonunda taraftarımızın sporcularımıza sahip çıkmaları bizleri çok daha mutlu etmişti. Şimdi artık final haftasına girdik. Beylikdüzü maçına da tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Desteklerine çok ihtiyacımız var. Yensek de yenilsek de bizimle birlikte olacaklarına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.