Hava Durumu

'Play-off'u istiyoruz'

İlk 4 hedefleri doğrultusunda ligde bugün oynayacakları TFL Altekma maçını kazanmak istediklerini belirten Başantrenör Ünal Akgünel, "Kalan 6 haftayı kayıpsız atlatıp, play-off'ta yer almayı arzuluyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2017 05:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2017 05:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Play-off'u istiyoruz'

Erkekler Voleybol 1. Lig A Grubu ekiplerinden TOFAŞ'ın Başantrenörü Ünal Akgünel ve takım kaptanı Suat Alemdar dün AS TV'nin konuğu oldu. Ligde play-off'a kalma mücadelesi veren Mavi Beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı, bugün oynayacakları TFL Altekma maçının kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Zor bir maç olacağını biliyoruz. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Play-off yolunda ciddi rakiplerimizden biriyle mücadele edeceğiz. Maça da bunu bilerek çıkıp galibiyet almayı hedefliyoruz" dedi.

SAKATLIKLAR ETKİLEDİ

Kalan 6 haftayı kayıpsız atlatıp ilk 4'e girmeyi arzuladıklarına vurgu yapan Akgünel, "Sezona üst üste 5 galibiyet alarak başladık. Sonrasında Burakhan'ın ayağının kırılması bizi çok etkiledi. Motivasyonumuzu tamamen kaybettik ve sonucunda beklemediğimiz yenilgiler aldık. Rakiplerimiz ikinci yarıya takviyelerle devam ederken biz genç kadromuzla, öz- kaynağımız olan mütevazı kadromuzla mücadele veriyoruz. Bu süreç içerisinde her takım ilk 4 için mücadele edecek. Bizler de bu 4 içinde kendimize yer bulacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

DESTEK BEKLİYORUZ

Bursa'da erkek voleybolunun bitme noktasına geldiğini ifade eden Ünal Akgünel, "Şu an TOFAŞ'ı konuşabiliyorsak bunun sebebi bugüne kadar altyapıdan yetişen yetenekli oyunculardır. Biz çok büyük transferlerle değil, az sayıda yerinde transferlerle Efeler Ligi'nde oynamayı hedefleyen bir kulübüz. Bayan voleyboluna baktığımızda salonda desteği görüyoruz. Bizim maçlarımızda ise sadece sporcularımızın aileleri salondaki yerini alıyor. Taraflı tarafsız tüm voleybolseverleri TFL Altekma maçında yanımızda görmek istiyoruz. Başarı onlarla birlikte gelecektir" dedi.

Başarı arttıkça ilgi de artacak

TOFAŞ Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Suat Alemdar, takım olarak başarılı sonuçlara imza attıkça taraftar desteğinin de artabileceğini söyledi. Gençleriyle, tecrübelileriyle çok keyifli bir takıma sahip olduklarını vurgulayan Alemdar, "Bu sene inişli çıkışlı bir performansım var. Ufak sakatlıklar yaşadım. Kendimi toparlayıp takımı üst sıralara taşımak için çalıştım. Hem kendi performansımı hem genç arkadaşlarımın performansını yükseltmek için uğraşıyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.