Hava Durumu

Polis kümeste uyuşturucu aradı

İstanbul polisi sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Ekipler şüphelilerin evlerinde, apartman çatılarında, merdiven boşluklarında ve kümeslerde uyuşturucu madde aradı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polis kümeste uyuşturucu aradı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık da yapan uyuşturucu satıcılarına yönelik sabah erken saatlerde operasyon düzenledi.  Küçükçekmece ve Başakşehir'de 22 adrese baskın düzenleyen ekiplere helikopter de destek verdi. Operasyon sırasında çevik kuvvet ekipleri çevre emniyetini alırken, özel harekat timleri bazı adreslerdeki kapıları koçbaşı ile kırarak içeriye girdi. Adreslerde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, operasyon kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Polis zanlıların evlerinde, apartman çatılarında, merdiven boşluklarında ve kümeslerde uyuşturucu aradı.

Başakşehir Tahtakale Mahallesi Özgürlük sokak'taki baskın sırasında, evde bulunan bir şüphelinin uyuşurucu hapları dışarı attığı öğrenildi. Aynı adreste polisin olası bir baskınına karşı şüplilerin apartmanın 4 bir tarafına çok sayıda güvenlik kamerası taktığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.