Hava Durumu

Polise bira şişesi atıp sonra da bıçakladı

İZMİR'de, hareket halindeki resmi polis otosuna bira şişesi atıp kaçan, kendisini kovalayan polis memuru Melih Kazım Egemen'i sırtından bıçakla yaraladıktan sonra güçlükle yakalanan 26 yaşındaki Savaş Hepuluağaç, sevk ediliği mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Polise bira şişesi atıp sonra da bıçakladı

Olay, önceki saat 23.30 sıralarında, Yenişehir Semti Kuruçay Meydanı'nda meydana geldi. Rutin devriye görevinde olan 48 A 133 plakalı resmi asayiş otosuna, yol kenarında oturan Savaş Hepuluağaç, elindeki bira şişesini aniden fırlattı. İki polis memurunun, bulunduğu araçtan inmesi üzerine ara sokağa kaçan Hepuluağaç ile ekipler arasında kovalamaca başladı. Saldırganı kovalayan memurlardan Melih Kazım Egemen, şüpheliyi yakaladı. Direnen saldırgan ile polis memuru arasında yaşanan boğuşmada Egemen, sırtından bıçaklandı. Meslektaşı tarafından polis otosuyla götürüldüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan polis memuru Egemen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

TUTUKLANDI

Olayın telsiz ile 155 haber merkezine bildirilmesi üzerine, çevre ilçelerden de olmak üzere gelen çok sayıda asayiş ekibi S.H.'yi, 1181 Sokak üzerindeki metruk bir evde kıstırdı. Elindeki bıçakla polise direnen ve güçlükle etkisiz hale getirilen Savaş Hepuluağaç, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. `Uyuşturucu kullanmak' suçundan girdiği cezaevinden 2 ay önce tahliye olduğu belirtilen Hepuluağaç, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.