Hava Durumu

Politik bayilerde

Bursa'nın dergisi Politik, bayi raflarındaki yerini aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un kapak konusu olduğu dergi bu ay da çok konuşulacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2013 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2013 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Politik bayilerde

Aysın Komitgan'ın Genel Yayın Yönetmenliğinde ve Nejat Kırbulut'un editörlüğünde 4. sayısını çıkaran Bursa'nın tek siyaset dergisi Politik, özel röportajları ile gündem belirliyor.

Yerelden ulusala önemli siyasetçilerle sizler için görüşen Politik, Numan Kurtulmuş'un yanı sıra bir Bursa damadı olan, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in danışmanı Ahmet Celal Gül'ü sayfalarına taşıdı.

AK Parti'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, çözüm süreci ile ilgili 'Artık terörün maliyetini değil, barışın getirisini konuşmalıyız' derken, CHP'li Özgür Özel, çözüm sürecini 'Biri başkanlık istiyor, biri özgürlük' sözleriyle özetledi. Ahmet Celal Gül, Süleyman Demirel'in bilinmeyenlerini anlatırken, Pazar Kahvaltısı'nda ise CHP Milletvekili Necati Özensoy eşi Sermin Hanım'la tanışma hikayelerini anlattı.

Özel fotoğraf ve röportajlar Politik'in mayıs sayısında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.