Hava Durumu

Pompalı tüfekle kuyumcu soydu

SAMSUN'da galericilik yaparken iflas eden 32 yaşındaki Yalçın Dinçer, pompalı tüfekle kuyumcuyu soydu. Kaçarken yakalanan şüpheli tutukl

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pompalı tüfekle kuyumcu soydu

Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde dün bir kuyumcuya giren Yalçın Dinçer, pompalı tüfekle soygun yaptı. Silah tehdidiyle yanındaki çantayı paraları koydurtan Dinçer, daha sonra kaçmaya çalıştı. Ancak bu sırada çevredeki vatandaşlar "yakalayın" diye bağırmaya başlayınca, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başpolis Zeki Derya, zanlının üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.

Gasp Büro Amirliği'ne götürülerek ifadesi alınan Yalçın Dinçer, galericilik yaparken iflas ettiğini ve alacaklılardan bunaldığını söyleyerek, "Galericilik yapıyordum. İşlerim kötüye gitti, iflas ettim. Yaklaşık 200 bin TL borcum var. Bunalıma girdim, intiharı bile düşündüm. Böyle birşey yapmaya karar verdim. Ancak çok pişmanım"  diye konuştu. Dinçer ile birlikte ele geçirilen çantadan ise 2 bin 800 TL çıktı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Yalçın Dinçer, silahlı gasp suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.