Hava Durumu

Popstar'da 'Akil Adam' gerginliği

Sanatçı Orhan Gencebay, Dolmabahçe’deki toplantı devam ederken, toplantıdan ayrılarak jüri üyesi olduğu Popstar yarışmasına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Popstar'da 'Akil Adam' gerginliği

Orhan Gencebay, toplantıdan erken çıkıp programa katıldı. Gencebay, canlı yayınlanan Popstar programında toplantıdan da bahsetti. Gencebay “Son derece önemli konuşmalar oldu. Ben müsaade alarak geldim, sizin beklediğinizi söyledim. Hayırlı uğurlu olsun, her şey çok daha güzel olacak” dedi. Bu sırada programın diğer jüri üyesi sanatçı Bülent Ersoy’dan ilginç bir çıkış geldi. Bülent Ersoy, Gencebay’a, “Sen biz aptallarla konuşmazsın, akıllı seçilmişsin biz de aptallarız heralde” dedi. Bunun üzerine Orhan Gencebay, “Bunun anlamı şu; dünyanın, ülkemizin büyük sorunları var, onların çözümü için” dedi.

Bülent Ersoy ise “Ben listeyi gördüm, kimin çözeceğini gördüm” sözleriyle tepkisini sürdürdü. Tartışmalar üzerine diğer jüri üyesi Demet Akalın, Bülent Ersoy’a “Başbakan sanatçılara yemek verdi. Sizi de bir saat dinlemişti” hatırlatmasında bulundu. Gencebay da “Başbakan Erdoğan çok güzel bir konuşma yaptı. Tüm değerlerimizin ne olduğunu gördük, ne olacağını gördük” diyerek tartışmaya nokta koydu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.