Hava Durumu

Portakal bahçesinde ceset bulundu

Adana’nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz Haziran ayında kaybolan ve haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası 41 yaşındaki Şaban Yel'in 10 ay sonra cesedi portakal bahçesinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2013 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2013 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Portakal bahçesinde ceset bulundu

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Haziran ayında evli ve 2 çocuk babası kamyon tamircisi Şaban Yel (41), arkadaşlarıyla gittiği Kozan Barajında balık avı sırasında gelen bir telefonun ardından emanet aldığı otomobille ayrılarak geri dönmemişti. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Yel'in emanet aldığı otomobil kaybolduktan 3 gün sonra Çanaklı Mahallesi TOKİ konutları çevresinde plakaları sökük bir şekilde bulunmuştu. Olayla ilgili 10 aydır soruşturmayı sürdüren Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Kozan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı derinleştirdi.
Önceki gün Adana Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekipleri ile Kozan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe merkezi ile Güneri köyündeki bazı adreslere önceki gün şafak baskını ile eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis, 2'si kadın 9 kişiyi gözaltına aldı.
Zanlıların Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgularında elde edilen bilgiler doğrultusunda Tufanlı köyü Deli çay mevkisindeki bir portakal bahçesinde arama yapıldı. Polis ekiplerinin kazma ve küreklerle gece karanlığında yaklaşık 4 saat süren arama çalışması sonunda bahçedeki portakal ağaçları arasında çıplak olarak gömülmüş Şaban Yel'e ait ceset çıkarıldı. Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ceset, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu sırada morg önüne gelen Şaban Yel'in eşi Hatice Yel otomobilin içinde uzun süre gözyaşı döktü.
Zanlılar Taner Ö., Zühtü Ö., Nihat U., Murat S., Muhammet K., Mustafa M., Vahit Y., Hacer G. ve Melek G. sorgularına devam edilmek üzere sabaha karşı Kozan Emniyet Müdürlüğünden alınarak Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.