Hava Durumu

Porto Hernani'de diretiyor

Bursaspor'da yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay dün Porto Kulübü yöneticileri ile Hernani için pazarlık masasına oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Porto Hernani'de diretiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da Hernani için dün resmi girişim yapıldı. Yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay Porto Kulübü yöneticileriyle Portekiz'de bir araya geldi. Teknik direktör Paul Le Guen'in ısrarla istediği transferi bitirmek için uğraş veren Parlakay'ın birkaç gün daha Portekiz'de kalabileceği ve transfere son şeklini vereceği bildirildi. Edinilen bilgilere göre Porto'nun Hernani'yi bonservisiyle satmak istemesi görüşmelerde en büyük sıkıntı olarak dikkat çekiyor.

TİMSAH KİRALIK DÜŞÜNÜYOR

Portekiz ekibi son maçlarda oyuna sonradan girmesine karşın Hernani için 8 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Bursaspor ise Hernani'yi kiralamak istiyor. Oyuncunun kendisiyle yapılan görüşmelerde transfere belirli şartlarda ikna edildiği bilgisi paylaşıldı. Hernani'nin Bursaspor'dan yıllık 1,5 milyon Euro talep ettiği, Yeşil Beyazlılar'ın ise 1,2 milyon Euro'dan fazla vermemekte direttiği kaydedildi. Bursaspor kiralama bedeli olarak da 500 bin Euro'yu gözden çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.