Hava Durumu

Pota derbisinde Fenerbahçe şov yaptı

Son Şampiyon Fenerbahçe Ülker, Ataşehir’de ağırladığı ezeli rakibi G.Saray Liv Hospital’ı farklı skorla devirerek ligde liderliği ele geçirdi: 85-74.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2014 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2014 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pota derbisinde Fenerbahçe şov yaptı
F.Bahçe’nin 3 dakikada 8-0 serisine Cimbom, 1 buçuk dakikada üst üste 7 sayıyla cevap verdi: 8-7.

Erceg’in üçlüğüyle G.Saray, iki buçuk kala ilk kez öne geçse de (15-14) F.Bahçe, çeyreği 20-17 galip bitirdi. 

İkinci 10’a da iyi başlayan Kanarya, ilk üçü 27-19’la geçtiği periyodun son 3’üne ise 43-25’le girdi. Soyunma odasına gidilerken de 50-31’lik dev fark vardı Fener lehine. 

SAYI MAKİNESİ GOUDELOCK

3. periyotta da hücumda başarılı işler yapan F.Bahçe, 4 dakika geride kalırken 60-41 galipti. Sayı makinesi Goedlock’ın basketiyle son 3’e 64-46 önde giren Obradovic’in öğrencileri final çeyreğine de 66-53’le gitti. Aslan son çeyrek direnç gösterse de F.Bahçe, Bogdanovic’in üçlüğüyle 3 dakika skoru 76-60’tı. Son dakikaya 84-71’le giren Kanarya derbiyi de 85-74’le aldı.

MAÇTAN NOTLAR

GALATASARAYLILAR BASIN TRİBÜNÜNDE

Galatasaraylı yöneticiler Can Topsakal, Cem Kınay, Ural Aküzüm, Arda Selim Üçer, Mete İkiz, İsmail Sarıkaya ve Ali Yüce Ülker Sports Arena’daki derbiyi 317 numaralı tribünden takip etti. 
Sarı kırmızılı kulübün basketbol şube koordinatörü Murat Özyer ise mücadeleyi derbi kadrosunda yer almayan Pocious, Nikolov ve Vougioukas’la birlikte basın tribününün en ön sırasında takip etti.

ATAMAN'A PROTESTO

Ataşehir’deki derbide takımlar aynı ısınmaya çıktığı ve salondaki müzik yayını kesilmediği için G.Saray herhangi bir olumsuz tepkiyle karşılaşmadı. Bunun yanında tribünler ara ara sarı kırmızılılar aleyhine sinkaflı tezahüratlar yükseldi. Takım tanıtımında da G.Saraylılar ıslıklanırken, sarı lacivertli taraftarlar en büyük tepkiyi koç Ergin Ataman’ın adı okunurken gösterdi.

ATAŞEHİR'DE PARKE ISINDI

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ilk çeyreğin bitimine 40 saniye kala hücum süresinin dolmasıyla ilgili bir pozisyonda Furkan’ın basketinin geçersiz sayılmasına oldukça sinirlenen Ergin Ataman’a büyük tepki gösteren sarı lacivertli tribünler ‘Ergin Ataman doping yapsana’ tezahüratında bulundu. 

'F.Bahçe babanın çiftliği değil'

Galatasaray galibiyeti sonrası Arena'da Genç Fenerbahçeliler Grubu'nun başkan Aziz Yıldırım'a yönelik protestosu geceye damga vurdu. Süper Lig'de Kadıköy'de 7. haftada oynanan Gençlerbirliği maçında Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal'a yönelik protestoları sonrası 25 Kasım'da Kadıköy'deki Çaykur Rize karşılaşmasında kombineleri iptal olan grup dün maç sonu Yıldırım'a ithafen, "İptal etsene kombineleri iptal etsene, F.Bahçe babanın çiftliği değil" diye tezahürat yaptı. Pota arkasındaki tribünde bulunan F.Bahçelil taraftarlar ise Aziz Yıldırım diye tempo tuttu.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.