Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potada heyecan dindi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları kapsamında Basketbol 2. Küme Küçük Kızlar-Erkekler müsabakaları heyecanı yaşandı. Genç sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potada heyecan dindi

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR
2. Küme Küçük Kızlar-Erkekler kategorisinde düzenlenen müsabakalara katılan sporcular dereceye girmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları kapsamında Basketbol 2. Küme Küçük Kızlar-Erkekler müsabakalarında heyecan sona erdi. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçlar yoğun ilgi gördü. Müsabakalar sonunda düzenlenen törende dereceye giren sporcular büyük sevinç yaşarken, törene Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü ve öğretmenler katıldı.

MADALYALARI VERİLDİ
Basketbol 2. Küme Küçük Kızlar-Erkekler turnuvasında, Küçük Kızlar'da Özel Bursa Kültür Okulları şampiyon olurken, Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu üçüncü olmayı başardı. Küçük Erkekler'de ise Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu şampiyon olurken, Özel Bilfen Ortaokulu 2., Özel Bursa Kültür Ortaokulu 3. olarak kürsüde yer aldı. Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.