Hava Durumu

Potada Şenlik

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Güçyetmez Akademi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Sokak Basketbolu Turnuvası' nefesleri kesen mücadelelere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potada Şenlik

HABER I Özgün DOĞAN I

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

Gençleri spora özendirmek basketbola yönlendirmek amacıyla düzenlenen 'Sokak Basketbol Turnuvası' birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin organizasyonunda eski milli basketbolcu Mustafa Güçyetmez'in katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen 'Sokak Basketbolu Turnuvası', geçtiğimiz hafta sonu Mihraplı Parkı'nda yapıldı. Oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne olan maçlarda genç sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

EN BÜYÜK SOKAK TURNUVASI

Turnuva kendi alanında Bursa'nın en büyük sokak basketbolu turnuvası olma özelliği taşıyor. Organizasyonda kadınlar ve erkeklerde, 8 farklı kategoride 175 takımda 700'u aşkın sporcu kıyasıya mücadele etti. 2 gün süren turnuvanın sonunda Küçük Erkekler'de 'Ankel Breakers', Yıldız Erkekler'de 'Basketbol Stars', Genç Erkekler'de ' Wood Cuters' ve Büyük Erkekler'de 'DH Basket' ipi göğüslerken, Küçük Kızlarda ' Potanın Perileri', Yıldız Kızlar'da 'Çukurcalılar', Genç Kızlar'da 'Potanın Sultanları' ve Büyük Kızlar'da ise 'Hanzade' birinci oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.