Hava Durumu

Potanın perileri Burulaş'la coşacak

Bursa'nın çok önemli iki kurumu dün 2 yıllık sözleşme imzaladı ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekibinin adı Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın perileri Burulaş'la coşacak

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Mudanya'daki Budo İskelesi'nde gerçekleşen törenle takımın ismi resmen değişti

2 YILLIK ANLAŞMA

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor takımının adı değişti. Yeşil Beyazlılar dün Mudanya BUDO İskelesi'nde BURULAŞ ile 2 yıllık isim sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. Törene Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Cemal Vardar, Basketbol Başantrenörü Gökhan Aşıcı ve takım kaptanı Dilek Dedeoğlu'nun yanı sıra teknik heyet ve sporcular katıldı.

İmzaların atılmasının ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy'a isminin yazılı olduğu 16 numaralı formayı hediye etti.

BAŞARI DİLEDİLER

Bursa'nın iki güzide kurumu Bursa Büyükşehir Belediyespor ve BURULAŞ'ın bir araya gelmesinden ötürü duyduğu mutluluğu dile getiren İlhan Satık, 'Büyükşehir Belediyespor'u ulusararası yeni başarılara taşımak ve yelken açmak amacıyla yeni sözleşmeye imza attık. Kadın Basketbol Takımımız, 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Kadın Basketbol Takımı ismiyle parkelere çıkacak' dedi. BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ise, takımın yeni liginde şampiyon olacağına inandığını ve başarılar dilediğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.