Hava Durumu

Potanın Timsahları güle oynaya

Türkiye Basketbol Ligi 5. hafta mücadelesinde Bursaspor Durmazlar evinde ağırladığı OGM Ormanspor'u 83-70 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın Timsahları güle oynaya

Yeşil Beyazlılar maça "Efendiler yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz" pankartıyla çıktı.

KARŞILIKLI SAYILAR

Bursaspor Durmazalar Türkiye Basketbol Ligi 5. hafta karşılaşmasında kendi evinde OGM Ormanspor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadele karşılıklı sayılar ile başladı. İlk çeyrekte konuk ekip Graves ile pota altında etkili olurken bu çeyreği 16-21 önde tamamladı. İkinci çeyrekte taraftarının desteğini arkasına alan Bursaspor Vragoviç ve Borovjnak'ın basketleriyle oyuna yeniden ortak oldu ve farkı bir sayıya kadar indirmeyi başardı. Devre arasına konuk ekip 37-38'lik üstünlükle girdi.

ÜSTÜNLÜĞÜ ELE GEÇİRDİ

Maçın ikinci yarısına etkili başlayan Yeşil Beyazlılar ilk bölümlerde öne geçmeyi başardı. Mustafa Baki Görür pota altında iyi oyunuyla skora katkı verince ev sahibi ekip oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Üçüncü periyodu 55-50 kazanan Bursa ekibi dördüncü periyotta etkili oyununu devam ettirerek farkı açmayı başardı. Son bölümlerde rahat bir oyun ortaya koyan Bursaspor Durmazlar maçı 83-70 kazanarak Türkiye Basketbol Ligi'ndeki 5. maçında 4. gaibiyetini aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.