Hava Durumu

Potanın Timsahları kupasına kavuştu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi haftalar öncesinden ga-rantileyen Bursaspor Durmazlar, normal sezonun bitmesiyle birlikte kupasını aldı. Timsah'a kupasını Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın Timsahları kupasına kavuştu

Türkiye Basketbol Ligi'nde normal sezonu ilk sırada tamamlayan Bursaspor Durmazlar, şampi-yonluk kupasını aldı. Potanın Timsahları son hafta mücadelesinde Atatürk Salonu'nda Sigortam.net İTÜ'yü konuk eder-ken salondan 91-73 ile galip ayrıldı ve normal sezonu 25 ga-libiyetlik ve 5 yenilgilik dereceyle zirvede tamamladı. Bu sonuçla Bursaspor Durmazlar ayrıca TOFAŞ ile birlikte Bursa'yı en üst ligde temsil eden 2. takım olacak. Türkiye Basketbol Ligi'nden Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselecek son takım ise oynanacak play-off maçlarının ardından belli olacak.

Normal sezon karşılaşmalarını şampiyon olarak tamamlayan ve 2019-2020 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etme hakkını elde eden Bursaspor Durmazlar'ın şampiyonluk kupasını, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu takdim etti. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO'su Ömer Onan, Bursaspor Basketbol Şube Başkanı Sezer Sezgin, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Milli Erkek Takımı Menajeri Kerem Tunçeri ile Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri de yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.