Hava Durumu

Potanın Timsahları'nda geri adım yok

Yeşil Beyazlılar son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen power forvet Tevfik Akdamar'ı kadrosuna kattı. Sezonun ilk idmanında konuşan Başantrenör Arda Vekiloğlu ise, "Hırslı, mücadeleci ve geri adım atmayan bir takım olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2018 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın Timsahları'nda geri adım yok

KAMP PLANLANIYOR
Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Bursaspor Basketbol'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Yeşil Beyazlılar yeni Başantrenörü Arda Vekiloğlu nezaretinde Barış Spor Salonu'nda 11 yerli oyuncuyla birlikte ilk idmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda açıklamalarda bulunan Vekiloğlu, "Öncelikle yeni sezon hayırlı olsun. İnşallah Bursaspor camiası için tüm hedeflerin gerçekleştiği, başarılı bir sezon olur. Henüz tam takım değiliz. Yabancı oyuncularımız aramıza katılmadı. Yabancı oyuncuların da aramıza katılmasıyla bir kamp yapmak istiyoruz. Ondan sonra da hazırlık maçları ve turnuvalarla tam olarak hazır olacağız. Bu sezon hırslı, mücadeleci, enerjisi düşmeyen ve geri adım atmayan yani Bursaspor'a yakışır bir takım olacağız" diye konuştu.

TEVFİK İDMANA ÇIKTI
Timsah ayrıca transferde de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bursaspor Basketbol son olarak Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki power forvet Tevfik Akdamar'ı kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig ve FIBA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 25 maça çıkan Tevfik, ortalama 10 dakika sahada kaldı. Transferinin ardından açıklamalarda bulunan Tevfik Akdamar da, "Antrenmandan yaklaşık 1 saat önce imza atıp buraya geldim. Süper Lig dahil birçok teklif vardı ama ben fedakarlık yaparak Bursaspor'u seçtim. Burada inanılmaz bir atmosfer var. Taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi. Bursaspor Basketbol öte yandan iç transferde de Erbil Eroğlu ile yeniden anlaşma sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.