Hava Durumu

Prens Harry ve Meghan Markle tekerli sandalye tenis maçında

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan İngiltere Prensi Harry ile ABD'li aktris Meghan Markle el ele tekerli sandalye tenis maçına gitti.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Prens Harry ve Meghan Markle tekerli sandalye tenis maçında

Aylardır göz önünde olmamayı, basından uzak kalmayı tercih eden Prens Harry ve Meghan Markle, Toronto'da düzenlenen tekerli sandalye tenisi Invictus Games 2017 turnuvasına katıldı.Sarayın da ilişkilerini doğruladığı 33 yaşındaki Harry ve Markle ilk kez halkın içine karışarak el ele görüntü verdi.

Rahat tavırları ve spor kıyafetleriyle dikkat çeken ikilinin nişanlandığı hatta yakın zamanda evlenecekleri iddia edildi.İngiliz gazetesi The Sun, yaz tatilini Kanada'da değerlendiren 35 yaşındaki Markle'ın gelinlik satın aldığını yazmıştı.Sarayın gelin adayı geçtiğimiz yıl 30 Ekim'de Prens Harry'de de olan bilekliğiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra gizli aşk ortaya çıkmıştı.

'Suits' adlı dizinin yıldızı 36 yaşındaki Markle ile Harry'nin, dizi çekimlerinin sürdüğü Kanada'nın Toronto şehrinde mayıs ayında tanıştıkları öne sürülmüştü.Harry, ABD'li oyuncu Markle'ı geçtiğimiz aylarda ise aile üyeleriyle tanıştırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.