Hava Durumu

Prim değil alın teri

Avrupa şampiyonu millilerimizin Riva'da ağırlandığı törende konuşan Yıldırım Demirören, Ampute Milli Takımı-mızın başarısının ve ruhunun, A Milli Futbol Takımı'na ve tüm branşlara örnek olması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Prim değil alın teri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı oyuncuları ve teknik heyetiyle bir araya geldi. TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, Demirören'in yanı sıra Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit, TFF yönetim kurulu üyeleri Ali Dürüst, Cengiz Zülfikaroğlu, Ali Düşmez, Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile yardımcısı Tayfur Havutçu katıldı.

Törende konuşan Yıldırım Demirören, yürekleriyle tarih yazan ve tüm Türkiye'nin kalbini fetheden kahramanlarla bir araya geldiklerini belirterek, "TFF Yönetim Kurulu olarak her zaman Ampute Milli Takımımıza destek olduk. Onlar da sağ olsunlar bizleri gururlandırdılar. Sporcularımızın hepsi şu anda dünyanın konuştuğu örnek sporcular. Daha önce başarılı takımlarımızı ödüllendirdiğimiz gibi sizleri de ödüllendireceğiz. Bunun adı prim değil sizin alın terinizdir. Sizin bu başarınızın ve ruhunuzun A Milli Futbol Takımımız ve diğer branşlarımıza örnek olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.