Hava Durumu

Priştine Üniversitesi öğrencileri MMO Bursa'yı ziyaret etti

Kosova'nın kamu üniversitelerinden olan Priştine Üniversitesi Makina Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği ve Mimarlık öğrencileri, BAOB'u ziyaret ettiler ve Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi de bu ziyarete ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2017 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Priştine Üniversitesi öğrencileri MMO Bursa'yı ziyaret etti

Bursa Mühendis Mimar İşadamları Derneği'nin (BUMİAD) organizasyonu ile gerçekleştirilen "Ortak Kültürler, Ortak Fikirler Projesi" kapsamında yürütülen çalışma için Bursa'ya gelen Priştine Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Marjan Dema, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naser Sahiti, Genel Sekreter Esat Kelmendi, Prof. Nuran Muhaxheri, koordinatör Egzon Bajraktari, Vjollca Komoni, Anita Gjukaj ve BUMİAD Başkanı Orhan Efe, Genel Sekreteri Şaban Bozdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Öztan, Denetleme Kurulu Üyesi Filiz Güzel Şen ve Kurucu Başkan İlker Özarslan MMO Bursa Şubesi'ni ziyaret ettiler.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, MMO Bursa Şube Saymanı Feridun Tetik ve MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İhsan Taşkınsal misafirlerini öğle yemeğinde ağırladılar.

Konuklarına, BAOB ve Meslek Odaların çalışmaları hakkında bilgi verildi ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda anı fotoğrafları çektirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.