Hava Durumu

PSG'de Mbappe krizi! 35 milyon euro istedi

PSG'nin sözleşme yenilemek istediği Kylian Mbappe kriz çıkardı. Yıllık maaş olarak Neymar'ı işaret eden ve 35 milyon euro isteyen Fransız yıldız, ilk etapta imza atmaya yanaşmadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2021 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2021 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PSG'de Mbappe krizi! 35 milyon euro istedi

Fransa'da herkesin gündemine Kylian Mbappe'nin sözleşme durumu oturdu. L'Equipe Gazetesi'nde yer alan haberde, PSG'nin 30 Haziran 2022'de bitecek sözleşmesini yenilemek istediği Mbappe ile yaptığı görüşmelerin detayları yansıdı.

22 yaşındaki yıldızın, PSG yetkililerine Neymar'ın yıllık maaşını göstererek, aynısını istediğini aktardı. Yılda 35 milyon euro net maaş alan Neymar'la aynı parayı almak istediğini belirten Fransız futbolcu, başka türlü imza atmayacağını vurguladı.

Haberin detayında ayrıca Mbappe'nin geleceği için iki seçenek olduğu kaydedildi. Ya Real Madrid'e gideceği ya da PSG'de iyi bir sözleşmeyle devam edeceği ifade edildi.

Manchester City'nin ise şu anda kadroda maaş ortalamalarını ayarladığı için lüks bir sözleşmeyle Mbappe'yi getirmekten vazgeçtiği aktarıldı.

L'Equipe'te ayrıca Mbappe'nin telaş yapmadığı, acele etmeden karar vereceği bildirildi. Dünyaca ünlü yıldızın Paris'te yaşamaktan mutlu olduğu ancak takımın birinci yıldızı gibi görülmek istediği anımsatıldı.

Kylian Mbappe, 200 milyon euroya geldiği PSG'de 156 maçta 115 gol attı, 59 asist yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.