Hava Durumu

Puana sevindiler

Bursasporlu futbolcular Kasımpaşa karşısında son dakikalarda gelen 2 golle birlikte alınan 1 puandan memnun olduklarını açıkladı. İşte maçın ardından Yeşil Beyazlı oyuncuların görüşleri...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Puana sevindiler

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Ertuğrul Ersoy: "Galibiyet için gelmiştik. İlk yarı olumsuzluklar yaşadık ve beklemediğimiz şekilde durum 2-0 oldu. İkinci yarıya, ilkyarıda içeriye girdiğimiz gibi değil de daha farklı motive olarak çıktık. Zaten istekli ve hırslı oyunumuzu rakibe de hissettirdik. İkinci yarı çıktığımızda buradan puan alacağımızı hissetmiştim. Rakip 10 kişi kalınca bu bizim için daha da kolay oldu. Keyfimiz yerinde ama galip gelseydik daha güzel olurdu."

Aziz Behich: "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Yine de bu deplasmana biz üç puan için gelmiştik. Tabii gerçekten zor bir puan aldık. Artık yolumuza devam edeceğiz. Takım çok iyi çalışıyor ve şanslar geliyor ve inşallah bu yolda devam ederiz."

Cristobal Jorquera: "İlkyarıda mağlup duruma düştük. Bizi hazırlıksız yakaladıkları için ve aynı zamanda hak ettikleri için iki gol atmayı başardılar. İkici yarı topa daha fazla sahip olduk. Gördükleri kırmızı kart da bize biraz yardımcı oldu. Sonunda skoru eşitlemeyi başardığımız bir maçı geride bıraktık."

Mikel Agu: "En iyi maçımız değildi ayrıca maça da iyi başlamadık. İkinci yarıda yapmamız gereken şeyleri yaptık ve 1 puanı aldık. Bence bir puan almak puansız ayrılmaktan çok daha iyi. Başımızı dik tutacağız ve sezonun geri kalan kısmında da puanları almaya çalışacağız."

Barış Yardımcı: "Mağlup olmadığımız için mutluyuz. Güzel bir seri yakaladık. 3 maçtır mağlup olmuyoruz. Bu maça puan ve puanlar için geldik. Son 10 dakika istediklerimizi yaptık iki de gol attık belki maçı da kazanabilirdik. İçeride iki tane maçımız var, Göztepe ve Karabükspor maçlarına motive olup maçları kazanıp daha da üst sıralara çıkmak istiyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.