Hava Durumu

PUBG Mobile'da oyunculardan puta tapma tepkisi! Sosyal medyada çok konuşuldu

PUBG Mobile en çok oynanan mobil oyunlardan bir tanesi. 2017'de oyuncuların beğenisine sunulan yapım sürekli olarak güncelleniyor. Yeni içerikler ekleniyor, özel etkinlikler yapılıyor. Bununla birlikte son güncellemeyle oyuna eklenen bir içerik, oyunculardan tepki çekti. Twitter'da "pubgoynamaoynattırma" etiketi kısa süre içinde ilk sıraya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2020 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2020 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PUBG Mobile'da oyunculardan puta tapma tepkisi! Sosyal medyada çok konuşuldu

Yakın zaman önce son güncellemesiyle Miramar haritasına kavuşan PUBG Mobile'a sosyal medyada büyük tepki gösteriliyor. Twitter'da "pubgoynamaoynattırma" etiketi açan kullanıcılar, oyun içerisinde silah almak için puta tapma hareketinin yapılması gerektiğini ve bunun, dini olarak oldukça çirkin bir durum olduğunu söylüyor.

Oyuna yerleştirilen bazı noktalarda bulunan putlar çeşitli silahları içinde barındırıyor. Oyuncular karşılarına çıkan putların önünde durduklarında normalde silah almak için bastıkları tuşa basınca "Tapınılıyor" ibaresi ortaya çıkıyor. Yaşanan bir başka durum ise yerden alınan elmaları putlara fırlatan bazı kullanıcılar silah alabildiklerini söylüyor.

Oyunun geliştiricisi Tencent'ten gelişen tepki ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.