Hava Durumu

Putin atlet sevgilisinden çocuk sahibi oldu

Geçtiğimiz günlerde aniden ortadan kaybolan Rusya Devlet Başkanı Putin'in sevgilisi olduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın bir bebek doğurduğu ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2015 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2015 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Putin atlet sevgilisinden çocuk sahibi oldu
Geçtiğimiz günlerde randevularını iptal ederek birkaç gün ortadan kaybolan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in baba olduğu ileri sürüldü. İsviçre basınında yer alan haberlere göre, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 32 yaşındaki atlet sevgilisi Alina Kabayeva birbebek dünyaya getirdi.

KABAYEVA'YI ZİYARET Mİ ETTİ?

İsviçre'deki en büyük bulvar gazetesi "Blick" Putin'in kız arkadaşı Alina Kabayeva'nınİsviçre'nin Tessin kentinde bir hastanede doğum yaptığını iddia etti. Putin'in aniden ortadan kaybolmasını sevgilisinin doğum yapmasına bağlayan Blick, "Putin, gizlice Kabayeva'yı ziyaret etti mi?" sorusunu yöneltti.

Putin'in sevgilisi olduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın İsviçre'de bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve Rusya Devlet Başkanı tarafından gizlice ziyaret edildiği ileri sürüldü. Putin'in sevgilisi olduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın İsviçre'de bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve Rusya Devlet Başkanı tarafından gizlice ziyaret edildiği ileri sürüldü.

'KIZ ÇOCUK DÜNYAYA GETİRDİ'

İsviçre'nin saygın gazetelerinden "Neue Züricher Zeitung" da, Putin'in sevgilisi Alina Kabayeva'nın doğum yaptığı hastanenin ismini verdi. Haberini Clinica Sant'Anna hastanesindeki bir sağlık çalışanına dayandıran Neue Züricher Zeitung, Alina Kabayeva'nın bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini yazdı.

Günlerdir ortadan kayboyan Putin bugün kamuoyunun karşısına çıktı ve Rus televizyonları için bol bol görüntü verdi.

ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son olarak geçtiğimiz çarşamba günü Kazakistan'a yapmayı planladığı bir ziyareti iptal etmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.