Hava Durumu

Quaresma Beşiktaş'a veda ediyor!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Quaresma'nın sezon sonunda takımdan ayrılacak eski ekibi Porto'ya gideceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Quaresma Beşiktaş'a veda ediyor!

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın "Seneye küçülmeye gideceğiz" sözleri sonrası ilk gidecek ismin Quaresma olacağı ortaya çıktı. 35 yaşındaki starın, eski kulübü Porto ile anlaştığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta ikinci Ricardo Quaresma dönemi kapanıyor... Siyah-Beyazlılar'ın ilk olarak Temmuz 2010'da İnter'den 7.3 milyon euro

bonservis bedeli ile kadrosuna katıp, 2013'te bedelsiz olarak gönderdiği, 2015'te ise 1.2 milyon euroya yeniden renklerine bağladığı Portekizli futbolcu ile sezon sonunda bir kez daha yolların ayrılacağı ortaya çıktı.

Yüksek maliyeti nedeniyle gönderilecek isimlerin başında gelen Quaresma'nın rotası da belli oldu. 35 yaşındaki Portekizli yıldız, devre arasında transferi son anda yattığı eski kulübü Porto ile anlaştı. Porto'nun, 2020'ye kadar sözleşmesi olan Q7 için

Beşiktaş'a 1-2 milyon euro civarında bir teklif sunacağı belirtilirken, Siyah-Beyazlılar'ın da Quaresma'yı satmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.