Hava Durumu

Queresma'nın Türkiye defteri kapanıyor! İşte yeni durağı

Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma, Dünya Kupasının ardından Katar ekiplerinden Al Gharafa'yla sözleşme imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Queresma'nın Türkiye defteri kapanıyor! İşte yeni durağı

Beşiktaş'ın 34 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş defterini kapattı. Ülkesiyle Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılacak olan tecrübeli futbolcu, daha sonra Katar'ın yolunu tutacak. Q7'nin Katar temsilcisi Al Gharafa'ya yakın olduğu konuşuluyor. Resmi açıklama ise Dünya Kupası sonrasında yapılacak.

2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Kartal'la 2020'ye kadar mukavelesi bulunan oyuncudan bir miktar da bonservis geliri elde edilecek. Beşiktaş'la büyük başarılara imza atan Ricardo Quaresma, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kaldı.

Önümüzdeki yıl takımdaki yaş ortalamasını da düşürmeyi planlayan yönetim, bu yüzden Quaresma'nın ayrılığına izin verdi. Q7 belki de uzun ve başarılı kariyerinin son sözleşmesine imza atacak.

QUARESMA'NIN PAYLAŞIMI OLAY YARATTI

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kısa bir süre önce sosyal medyadan "ayrılık mesajı" olarak algılanan bir paylaşıma imza atmıştı.

Tecrübeli oyuncu, Instagram hesabından, "Her şey için teşekkürler Beşiktaş'ım" diyerek bir fotoğrafını paylaşmış, bu paylaşım "Takıma veda mı etti?" sorularının ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.