Hava Durumu

"Bu golün yarısı Alex'in"

FIFA Puskas Ödülü’nü kazanan Fenerbahçeli Slovak oyuncu Miroslav Stoch, "Yılın Golü" ödülünü kazanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Fenerbahçe’yi böyle bir platformda temsil ettiği için gurur duyduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2013 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2013 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bu golün yarısı Alex'in"

 Sarı-lacivertli futbolcu Miroslav Stoch, takımın Spor Toto Süper Lig’deki ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdükleri Antalya’daki Sentido Zeynep Golf Hotels’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"PUSKAS’I KAZANMAK ÖNEMLİYDİ”

Stoch, 2012 FIFA Puskas Ödülü’nü kazanmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Öncelikle o gece için harika bir deneyimdi. Ödülü kazandığım için değil, o ortamda bulunduğum için harikaydı. Kulübümü en iyi şekilde temsil ettim. Bu ödülü kazanmak önemliydi. Bir kez daha beni bu yarışta yalnız bırakmayan futbolseverlere teşekkürler. Ödülü kazanınca mutlu oldum ve büyük bir gururla sahneye çıktım" dedi.

Hakkında çıkan transfer haberlerine de açıklık getiren Stoch, "Ben Fenerbahçeliyim ve buranın oyuncusuyum. Burada olduğum sürece kulübüme konsantre olacağım. En iyi şekilde işimi yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

"BELKİ DE BENİM BİR ADIM ÖNDE OLMAMIN NEDENİ FENERBAHÇE’DE FORMA GİYMEK”

Fenerbahçe formasını giymenin, bu ödülü kazanmada önemli bir etken olduğunu dile getiren Stoch, "Aslında aday olan futbolcular arasında herkes kazanabilirdi. Belki de benim bir adım önde olmamın nedeni Fenerbahçe’de forma giymem. Çok sayıda Fenerbahçeli taraftar var ve onların desteğiyle kazandım. Özel bir futbolcu ve heyecan verici bir andı. Gecenin ardından telefonuma yüzlerce mesaj geldi. Ben de mümkün olduğunca cevap vermeye ve teşekkür etmeye çalıştım" açıklamasında bulundu.

"İKİNCİ YARIYA GOLLERLE BAŞLAYACAĞIM"

Stoch, ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamamasına ilişkin soruya ise, "İkinci yarı daha fazla şans bulmaya çalışacağım. Böylece gollere başlayacağım. Eğer ki bir gol atarsam gerisi gelecektir. Daha çok çalışmam gerektiği biliyorum. Bu ödülü kazanmak bir motivasyon kaynağı ama bu bir ödül ve rahatlık olmayacak. Ligin ilk yarısında oynayabildiğim zamanlar kendimi göstermeye çalıştım. Önemli goller de kaçırdım. Belki 5-6 gol bulabilseydim, iyi sezon geçiriyor da diyebilirdiniz" cevabını verdi.

"HOCAMLA VE TAKIM ARKADAŞIMLA İLGİLİ BİR ŞEY SÖYLEMEDİM"

Teknik direktör Aykut Kocaman hakkında basında çıkan haberlere de değinen Miroslav Stoch, "Hocam ya da arkadaşımla ilgili basında çıkan haberleri görüyorum ama ben hiçbir şekilde bir şey söylemedim. Caner ile ilgili söylemediğim halde benim ağzımdan çıkan şeyler söylenmiş. Ayrıca ondan daha iyi olduğuma dair haberler çıktı, bunlar yalan yanlış şeyler. Ben hiçbir zaman böyle bir şey söylemem. Herkese saygım var" ifadelerini kullandı.

"HER DÖVMEMİN BİR ANLAMI VAR"

Dövmeleri hakkında da konuşan Miroslav Stoch, "Dövmeler olumsuz değil bence. Ben bana ifade eden şeyleri dövme yaptırdım. Hepsinin birer anlamı var" dedi.

"ŞU ANDA FENERBAHÇE’NİN OYUNCUSUYUM"

Başarılı oyuncu geleceğe yönelik planlarının sorulması üzerine ise, "Geleceğimle ilgili konuşmayı pek sevmem ve ne getireceğini bilemeyiz. O yüzden bugünü yaşamaya çalışıyorum. Yaptığım işe konsantre olmaya çalışıyorum. Şuan da Fenerbahçe’deyim ve takımıma katkı sağlanmaya çalışıyorum" şeklinde cevap verdi.
Messi’nin 4. kez ödülü kazandığını ifade eden Stoch, “Bence daha da çok kazanacak. Bunu fazlasıyla hak ediyor. Başka bir dünyadan gelen biri gibi Messi. Ronaldo İniesta da iyi oyuncular. Ama Messi bence 3 seviye daha yukarıda onlardan” dedi.

"MESSİ İLE TANIŞMAK HEYECAN VERİCİYDİ"

Messi ile fotoğraf çektirmesi ile ilgili olarak ise Stoch, “Birbirimizi tebrik ettik. El sıkıştık. Benim için çok büyük bir idol, örnek bir futbolcu. Birlikte fotoğraf çektirdik. Kendisiyle tanışmış olduk. Benim için heyecan vericiydi” açıklamasında bulundu.

“ALEX’E TEŞEKKÜR ETTİM”

Alex ile telefonda görüştüğünü ve teşekkür ettiği belirten sarı-lacivertli futbolcu Stoch, “Dün Alex ile bir telefon konuşması yaptım ve ona teşekkür ettim. ‘Bu golün yarısı senin’ dedim o da 'hayır yüzde 70’i senin yüzde 30’u benim’ dedi. Ben de 'hayır yüzde 50 yüzde 50 olsun’ ifadesini kullandım. Gerçekten güzel bir asistti” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.