Hava Durumu

"Hayallerime engel oldu"

Türk futbolunun ve milli takımın tecrübeli kalecilerinden Rüştü Reçber, aradan yıllar geçse de Barcelona'daki günlerini unutamadığını belirterek, "Hayallerimin takımında uzun süre oynamak için gitmiştim ama Rijkaard buna engel oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2012 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2012 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Hayallerime engel oldu"

Lig TV'de yayınlanan Kalecinin Seyir Defteri programına konuk olan tecrübeli file bekçisi, Türkiye'deki faal futbol hayatına son verdiğini ancak yurt dışından takımlarla görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Özellikle Amerika'dan bazı teklifler geldiğini kaydeden Rüştü, "Gelen teklifleri hepsi 1'er yıllık olduğu için kabul etmiyorum. Çünkü, 1 yıl için Türkiye'deki düzenimi bozmak istemiyorum. Gideceğim takımda birkaç yıl hizmet etmeyi düşünüyorum. Şu anda futbolu tamamen bırakmakla bırakmamak arasındayım" dedi.

Dolu dolu bir futbol hayatı yaşadığını anlatan başarılı eldiven, içinde ukde olarak kalan şeyi ise şöyle açıkladı:

"Barcelona hayallerimin takımıydı. Çocukluğumun takımına büyük hedeflerle gittim. Kulüp başkanı beni seçim kampanyasıyla takıma aldı. Birçok dünya devi takımlarla da ön protokol yapmıştım. Ben, hayallerimin takımını tercih ettim. Barcelona'da uzun yıllar oynamak için gitmiştim. Fakat, Rijkaard buna engel oldu. Aradan yıllar geçmesine rağmen sebebini hala anlamış değilim"
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.