Hava Durumu

Rahip Brunson: Tanrı beni uyarmıştı

Rahip Andrew Brunson, ABD'deki bir dini toplantıda yaptığı konuşmada, 2009 yılında tanrının kendisiyle konuştuğunu ve Türkiye'yi zor zamanların beklediğine dair uyardığını öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rahip Brunson: Tanrı beni uyarmıştı

Türkiye'de 23 yıl görev yaptıktan sonra 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin ardından 'terör' suçlamalarından 2 yıl hapiste tutulan ABD'li Evanjelik din adamı Andrew Brunson, 47 bin kiliseyi bünyesinde toplayan Güneyli Baptist Kongresi'nde konuştu.

Geçtiğimiz yıl ABD ile büyük krize neden olan Brunson'ın son Türkiye ile ilgili açıklamaları tartışma konusu oldu.

"OLACAKLAR İÇİN HAZIRLIKLI OLDUĞUMUZU SANMIYORUM"

2009 yılında tanrının kendisiyle konuştuğunu ve Türkiye'yi zor zamanların beklediğine dair uyardığını ileri süren Brunson "Olacaklar için hazırlıklı olduğumuzu sanmıyorum" diyerek şöyle devam etti:

"Özellikle de sonraki kuşaklar. Çoğumuz ilgilenmiyoruz ve bilincinde değiliz, bu da kiliselerimizdeki insanların bundan sonra olacaklar karşısında gafil avlanacakları anlamına geliyor. Kilise liderleri ve pastörleri olarak gelecek kuşakları hazırlamak sizin göreviniz."

DAHA FAZLA BASKI VE ZULME HAZIRLIKLI OLMALIYIZ

Türkiye'de hapis yatma nedenleri 'terörizm', 'casusluk', 'düşmanca eylem oluşturan Hıristiyanlaştırma, misyonerlik faaliyetleri' diye sıralanmış olan Evanjelik pastör, meslektaşlarına baskı ve zulmün yeni bir şey olmadığı ama artık daha da fazlasına hazırlıklı olmaları gerektiği uyarısında bulundu:

"Çoğunuzun acı çekme sırasına girme fırsatınız olacak ve kendinizi buna hazırlamalısınız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.