Hava Durumu

Ralli'ye Atış Yapı desteği

Atış Yapı sponsorluğunda bu yıl 43'üncüsü düzenlenen 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4'üncü yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi'nde start bugün verilecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ralli'ye Atış Yapı desteği

I HABER Ayşegül SEVER I

2 GÜN SÜRECEK
Atış Yapı 43.Yeşil Bursa Rallisi bugün başlıyor. Yarışma öncesi basın toplantısı yapılarak detaylar kamuoyuyla paylaşıldı. 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası 4.yarışı olan ve Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Atış Yapı ana sponsorluğunda bu yıl 43. kez düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi, 03-05 Ağustos tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Dün gerçekleştirilen temsili startın ardından bugün Orhaneli Keles bölgesindeki özel etap, asfalt zeminli parkurda koşulacak ralli, yarın yapılacak yarışların ardından sona erecek.

"DESTEK SÖZÜ"
Büyük heyecan öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Atış Yapı Yöne- tim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, spora ve sporculara her zaman destek verdiklerini söyledi. Atış, "Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de spora desteğimizi sürdüreceğiz. Sürekliliği sağlamak istiyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bundan sonra her yıl Yeşil Bursa Ralli'sine destek vermeyi planlıyoruz. Bur-sa'da böyle güzel organizasyonlar olmasının herkese katkısı var" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.