Hava Durumu

Ramazan'a gün doğdu

As takımdaki 4 futbolcunun Ankaragücü maçında oynamayacak olması genç krampona büyük bir fırsat getirdi. Samet Aybaba'nın 'Hazır ol' dediği 19 yaşındaki Ramazan Keskin kariyerinde bir ilk yaşamanın heyecanı içinde.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ramazan'a gün doğdu

GENÇLERE BÜYÜK FIRSAT

Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba oyuncularını Ankaragücü ile oynayacakları maça hazırlarken bu karşılaşmada dört futbolcu kadroda olmayacak. Kadro dışı bırakılan Furkan Soyalp ve Yusuf Erdoğan'ın yanı sıra kart cezalısı Stephane Badji ile sakatlığı nedeniyle beş hafta formasından uzak kalacak Henri Saivet Ankaragücü maçında sahaya çıkamayacak. Bu durum kadrodaki genç bir isme gün doğdurdu.

AYBABA 'HAZIR OL' DEDİ

Teknik direktör Samet Aybaba'nın orta sahada görev yapan Ramazan Keskin'le yakından ilgilendiği ve genç oyuncusunu cumartesi günü sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Performansıyla takımın iyileri arasında yer alan ve bu sezon U21 Takımı ile 2 maçta oynayan 19 yaşındaki krampon eğer Ankaragücü maçında sahaya çıkarsa kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçında Yeşil Beyazlı formayı giymenin mutluluğunu yaşayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.