Hava Durumu

Ramazan Keskin: Artık formayı bırakmam

Ramazan Keskin, "Kariyerimdeki ilk maçımda asist yapmak beni ayrıca mutlu etti. Samet Hocama çok teşekkür ediyorum. Artık bu formayı bırakmak istemiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ramazan Keskin: Artık formayı bırakmam

"DEVAMI GELECEK"

Bursaspor'da Ankaragücü önünde kariyerinin ilk Süper Lig maçına çıkıp bir de asist yapan Ramazan Keskin, mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı diyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Galibiyete ihtiyacımız vardı. Haftalardır bunu bekliyorduk. Sonunda 3 puan aldık çok mutluyuz. Benim de ilk maçımdı. İlk karşılaşmamda asist yapmak beni ayrıca mutlu etti. İnşallah devamı gelecek" şeklinde konuştu.

"ÇOK HEYECANLANDIM"

Ankaragücü önünde ilk 11'de olduğunu öğrenince çok heyecanlandığını belirten Ramazan Keskin, " Açıkçası ilk 11'de olduğumu öğrenince biraz heyecanlandım. Hafta içerisinde belli değildi. Benim için güzel oldu. Ağabeylerim bana destek oldu ve mücadeleye konsantre oldum. Samet Hocam şans verirse ilerleyen haftalarda da formayı bırakmak istemiyorum. Yeşil Beyazlı formayı taşımak benim için büyük gurur" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.