Hava Durumu

Ramazan Keskin: Vakıfköy bir hazine

Bursaspor'un Türk futboluna son armağanlarından biri olan Ramazan Keskin, "Türkiye'nin en iyi altyapılarından bir tanesi. Buradan çok oyuncu, her şeyden önemlisi çok iyi insanlar çıkıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ramazan Keskin: Vakıfköy bir hazine

Süper Lig'e verilen devre arasını 2-12 Ocak tarihlerinde Antalya'da kamp yaparak geçiren Bursaspor'da genç oyunculardan Ramazan Keskin önemli açıklamalarda bulunudu. Kamp kadrosunda yer alan 32 oyuncunun yarısının altyapıdan yetişen isimler olmasını gurur verici olarak niteleyen Ramazan, "Bu durum gösteriyor ki Bursaspor altyapısını bir hazine. Bence Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri Türkiye'nin en iyi altyapılarından bir tanesi. Buradan çok oyuncu, her şeyden önemlisi çok iyi insanlar çıkıyor. Emeğini de alıyor, şans bekliyorlar ve şans geldiğinde iyi değerlendirdiğimizde devamı geliyor" şeklinde konuştu.

Bu sezon A Takım kadrosuna dahil edilen ve Yeşil Beyazlı formayı ilk giydiği ligin 8. haftasındaki Ankaragücü maçında takımına galibiyeti getiren golün asistini yapan Ramazan, 13. haftadaki Akhisarspor deplasmanında ise ilk kez gol sevinci yaşadı. Süper Lig'de forma giydiği toplam 151 dakikalık süreye birer gol ve asist sığdıran genç orta saha, "İlk maçımda aşırı heyecanlanmıştım çünkü o sahaya çıkmak benim hayalimdi. O taraftarın önüne çıkmak benim hayalimdi ve gerçekleşti. Güzel bir asist de yapmıştım, maçı kazanmıştık. Maçtan sonra da orta sahaya gidip taraftara üçlü çektirmiştim. Unutamayacağım şeylerden birisiydi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.