Hava Durumu

Ramos'un başı dertte!

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, Şampiyonlar Liginde Ajax ile oynanan karşılaşmanın son dakikalarında bilerek gördüğü kart ile gündem oldu. Rövanş maçında cezalı duruma düşen Ramos'un ekstra ceza alması gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2019 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ramos'un başı dertte!

İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda deplasmanda Hollanda'nın Ajax ekibiyle karşılaştı. Real Madrid, Benzema ve Marco Asensio'nun attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve rövanş öncesi avantaj yakaladı. Mücadelenin son dakikalarında kaptan Sergio Ramos, rakibine yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

"SARI KART GÖRMEYİ ZORLAMADIM DESEM YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM"

Maç sonu gördüğü sarı kartla ilgili gelen bir soruyu cevaplayan İspanyol yıldız, "Skora bakınca sarı kart görmeyi zorlamadım dersem yalan söylemiş olurum. Buradan rakibi küçümsediğim ya da turu geçmeyi garantilediğimiz anlaşılmasın. Ama futbolda böyle zor kararlar almak durumundasınız" ifadelerini kullandı.

CARVAJAL CEZA ALMIŞTI

2017'de bir başka Şampiyonlar Ligi maçında Real Madrid oyuncusu Dani Carvajal turu garantilemelerinin ardından oynanan APOEL maçında bilerek sarı kart görmüş ve bir maç ceza alması gerekirken iki maçla cezalandırılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.