Hava Durumu

Real Madrid'in yıldızı resti çekti

Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric, Inter'in kendisiyle yoğun bir şekilde ilgilenmesinin ardından, "Bırakın beni gideyim." diyerek Madrid yönetimine resti çekti.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Real Madrid'in yıldızı resti çekti

Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlayarak gücüne güç katan Juventus'un ligdeki ciddi rakiplerinden Inter'de çok ciddi bir transfer hamlesi gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyor.

Her ne kadar ispanya kaynaklı haberlerde Luka Modric'in Real Madrid'de kalacağı öne sürülse de İtalyan medyası Hırvat yıldızın gün be gün mavi-siyahlı kulübe yaklaştığını öne sürüyor.

Yüksek tirajlı La Gazzetta Dello Sport, Hırvat milli takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda ikincilik kürsüsüne çıkan ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen 33 yaşındaki yıldız, Real Madrid ikinci başkanı Jose Angel Sanchez ile bir araya gelerek, ayrılma isteğini dile getirdi.

MODRIC, GİTMEK İÇİN GEREKLİ KOLAYLIĞIN SAĞLANMASINI İSTEDİ

Artık yeni bir maceraya atılmak isteyen Luka Modric'in cuma günü başkan Florentino Perez ile görüşerek, Inter forması giymek için kendisine gerekli kolaylığın gösterilmesini isteyeceği kaydedildi.

Thibaut Courtois transfer nedeniyle gündemi kalabalık olan Real Madrid yönetiminin Modric konusunu hafta sonuna kadar çözüme kavuşturması bekleniyor.

Real Madrid başkanı Florentino Perez geçtiğimiz hafta İspanyol basınına yaptığı açıklamada Modric'i almak isteyen kulübün Hırvat yıldızın sözleşmesinde yazılı olan 750 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödemek zorunda olduğunu belirtmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.