Hava Durumu

Recep Altepe: ' Başarılarımızda...'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Toplantıda konuşan Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Osmangazi ilçesi olarak biz büyük bir aileyiz. Son seçimde de bu aile büyüklüğünü istikrara destek vererek bir kez daha gösterdi. Biz de bu büyük aileye layık olabilmek için bir günümüzü bile boş geçirmeden ilçemize değer katmak için gayret göstereceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’nin desteklerini de her zaman yanlarında hissettiklerini vurgulayan Yılmaz, “Başkanımız, gerek seçim döneminde, gerekse de seçim dışında bize hep destek oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Birlikte ilk günkü heyecanımızı yitirmeden şehrimiz ve ülkemiz için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, elde edilen başarılarda AK Parti teşkilatların büyük emeği olduğunun altını çizerek, “Geçmişte hayal bile elde edilemeyen projeler hayata geçiyorsa bunda AK Parti teşkilatlarımızın emeği vardır. O yüzden tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün Osmangazi ulaşımdan eğitime, alt yapıdan spora kadar yatırımlarımızdan önemli bir pay alıyor. Bunu sizlerle ve halkımızın desteğiyle gerçekleştiriyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.