Hava Durumu

Recep Altepe'den çok çarpıcı Şenol Güneş açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'un yeni stadına bu yılın sonbaharında kavuşabileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2014 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2014 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Recep Altepe'den çok çarpıcı Şenol Güneş açıklaması

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'nın bitimine az kaldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Stadyum bir an önce bitsin diye elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Dünyanın en güzel stadı oluyor. İddialı bir stat. Teknolojik. Bu yüzden biraz sarkabiliyor. Bunlar olabiliyor. Kolay inşaat değil. Dev bir anıtsal yapı bu. Çoğu bitti azı kaldı. Bu yıl içinde tamamlayacağız. Bizim hedefimiz bu yılın sonbaharında bitirmek" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK GÜVENDİĞİMİZ ADAYDI

Yeşil Beyazlı takımın yeni patronu Şenol Güneş'le ilgili de görüşlerini dile getiren Altepe, şunları söyledi: "Şenol Güneş en çok güvendiğimiz adaydı. Kendisi gerçekten bu işin uzmanı. Karakteriyle spor birikimiyle de örnek insan. Türk milli takımına dünya üçüncülü kazandırdı. Bize bu mutlulukları yaşattı. Şimdi de hem Bursaspor'u ligde hem de Avrupa’da sevindirmek istiyor. Herkes üstüne düşeni yaparsa Bursaspor'un başarısız olmasına imkan yok." (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.