Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Referandum startı Emir Sultan'dan verildi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile birlikte Emir Sultan Hazretlerinin türbesinde önce dua etti, ardından Bursa'da referandum sürecini başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Referandum startı Emir Sultan'dan verildi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı Başkanı Hüdayi Yazıcı ile birlikte Emir Sultan Hazretlerinin türbesini ziyaret etti. Duaların ardından referandum hakkında açıklama yapan Altepe, "Türkiye'nin önündeki engellerin bir kısmı daha inşallah kalkmış olacak. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bugün de halkın kantarına çıkılmış oluyor. İnşallah Bursa için hayırlı bir süreç olması için evliyalar şehri Bursa'mızın simgelerinden Emir Sultan'da duamızı yaptık ve burada startımızı verdik" dedi.

Başkan Altepe, gelişen, büyüyen, kalkınan Türkiye'nin hızla gelişmesine devam etmesini hedeflediklerini anlatarak, "Hedefimiz, istikrarı yakalayan ülkemizin bu istikrarını devam ettirmesi, dostlarımızın sevinmesi, düşmanlarımızın üzülmesi, Türkiye'nin lider ülke olma yolundaki engelleri aşması için son 13 -14 yılda alınan mesafenin artarak devam etmesi ve dünya mazlumlarının ümidi haline gelen Türkiye'nin hedeflerine ulaşması Onun için de 16 Nisan'ı bir milat olarak görüyoruz. 16 Nisan ile birlikte güçlü bir Cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte artık çok başlılık kalkacak ve Türkiye'miz, hızla kalkınarak yoluna devam edecek. İnşallah temennimiz bu. Onun için de çalışmaları elbirliğiyle sürdüreceğiz. Şimdiden partimiz, Bursa'mız ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun diyoruz" diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de açıklamasında, "Dualar yaparak startı veriyoruz. İlçe başkanımız, teşkilatımız ve büyükşehir başkanımız ile birlikte 16 Nisan'a yönelik çalışmalarımızı buradan başlatıyoruz. Biz 16 Nisan referandumunu çocuklarımızın geleceği için, daha güçlü bir Türkiye için, bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye için 16 Nisan'da evet kararımızla ülkemizi geleceğe taşıyacak sistemi de beraberinde getireceğine inanan insanlardanız. Evet diyoruz, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.