Hava Durumu

Reina saldırısında yaralanan ABD'li ile ilgili çarpıcı iddia

İstanbul'daki gece kulübü saldırısında yaralanan ve saldırıdan bir gün sonra ülkesine dönen ABD'li Jacob Raak'ın Amerikan Deniz Piyadesinde görevli olduğu iddia ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2017 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2017 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reina saldırısında yaralanan ABD'li ile ilgili çarpıcı iddia

İstanbul'da ünlü bir gece kulübüne düzenlenen saldırıda 39 kişi hayatını kaybederken, aralarında turistlerin de bulunduğu çok sayıda vatandaş da yaralanmıştı. Yaralılar arasında bulunan ABD'li Jacob Raak, hastaneden taburcu olmasının ardından bir gün sonra akıllarda soru işaretleri bırakarak ülkesine döndü. Saldırıda kalçasından yaralanan Jacob Raak'ın Amerikan Deniz Piyadesinde görevli olduğu iddia ediliyor. Saldırı sırasında kalçasından yaralandığı belirtilen Raak'ın olaya ilişkin görüntülerde ise acı içeren anlarının olmaması dikkat çekti.

Askeri liseden mezun olduğu ifade edilen Raak, saldırıdan dakikalar sonra gelen ambulansa alınırken İHA fotomuhabiri Murat Ergin tarafından görüntülenmişti. O anları büyük soğukkanlılıkla anlatan Raak'ın rahat tavırları dikkat çekmişti. Gözleri önünde onlarca kişi yaralanan Raak, o anları sakin bir şekilde anlaşmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.