Hava Durumu

Rekorlar kıran dizide ayrılık iddiası

Kadın dizisinin yeni sezonunda Hatice karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar'ın diziden ayrıldığı iddiası seyircinin moralini bozdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2019 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2019 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rekorlar kıran dizide ayrılık iddiası

Kadın, 3'üncü sezon için ger sayıma başladı. Dizinin yeni bölümlerinden önce başrol kadrosundan kimin çıkarıldığı ise kafa karıştırdı. Kadroya yeni katılan yeni bir ismin açıklanması üzerine bazı ayrılık iddiaları seyirciyi kızdırdı.

KAZA SAHNESİ İLE NEFES KESMİŞTİ

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizi sezon finalinde kaza sahnesi ile nefes kesmişti.

KAZADAN KİMLERİN SAĞ ÇIKACAĞI MERAK KONUSU

Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin sezon finalinde yaşanan kaza sonrasında hangi oyuncunun diziden ayrılacağı seyircinin gündeminde. Başrol oyuncularının tamamının kaza yapan aracındaydı. Yaşanan kazadan sonra arabadan kimlerin sağ çıkacağı ise merak konusu oldu.

BENNU YILDIRIM AYRILIYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde Özge Özpirinçi'nin setten paylaşım yapması, Bahar'ın devam edeceği belli oldu. Geriye Sarp, Arif ve Hatice kalıyor. Gözler Arif ve Sarp karakterine çevrilmişken dizinin yapımcısının usta oyuncu Hümeyra'nın kadroya katıldığı açıklaması üzerine, dikkatler dizinin Hatice'si Bennu Yıldırım'ın üzerinde yoğunlaştı.

Hümeyra gibi usta bir ismin diziye katılması seyirci tarafından Bennu Yıldırm'ın yerine geldi şeklinde yorumlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.