Hava Durumu

Renklerin uzmanından Bursalı firmalara özel eğitim

Sektörün Türkiye'deki önemli temsilcilerinden Huber İnk Academy, Bursa Bayisi Basım Teknik ile birlikte matbaa ve baskı sektörüne yönelik renk yönetimi eğitimi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2014 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2014 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Renklerin uzmanından Bursalı firmalara özel eğitim

Baskı dünyasında bilgi, tecrübe ve sektörel deneyimini Bursalı firmalarla paylaşan Huber INK ACADEMY, 6 yılda Türkiyede tam 2617 katılımcıyı eğitimden geçirdi. Huber INK ACADEMY, eğitimlerde ki başarısını ise katılımcılarımız tarafından yapılan eğitim değerlendirmelerinde 10 üzerinden 9,1 memnuniyet oranı ile tescilledi.

INK Academy Türkiye Eğitim Koordinatörü ve Teknik Müdür'ü Münir Demirel ve Odak Bilgi Teknoloji Ürünleri Renk Yönetim Uzmanı Göksel Şen tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerine ise 20 farklı firmadan 40 yakın kişi katıldı. Seminerde sektör temsilcileri için son derece önemli olan "Renk nedir? Işık nedir?, Rengin bileşenleri, Obje, algıda farklılık, Işık kaynağı ve renk sıcaklığı, Metamerizm, Görsel algılama, renk psikolojisi, Ürünlerin renkleri konusunda yargılarımız, Renk körlüğü, Renk evreni modelleri, Ekran (monitör), prova ve baskı standartları sertifikasyonu, Baskı standartları, Renk gamutu, Farklı malzemelerin renk gamutu, Renk yönetim sistemleri ve ICC profil nedir?" gibi başlıklar ele alındı.

Basim Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cerit, bundan sonra her yıl geleneksel olarak Bursa'da sektöre hitap eden firmalara yönelik eğitimlerinin devam edeceğini belirtti. Mustafa Cerit, "Huber INK ACADEMY Türkiye olarak amacımız, baskı dünyasında bilgi, tecrübe ve sektörel deneyimi eğitimlerimiz ve etkinliklerimiz aracılığıyla katılımcılarımızla paylaşmaktır. Başarımızın artarak devam etmesi için INK ACADEMY Türkiye kadrosu olarak elimizden gelenin en iyisini yapmayı amaçlamaktayız. Eğitimlerimizde Marmara Üniversitesi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Efe N.Gençoğlu olmak üzere, birçok öğretim üyesi ve uzman kişi bizden desteğini esirgememektedir."şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.