Hava Durumu

Reyhanlı'da korkunç patlamada 3 yaşındaki Fatma da öldü

Reyhanlı'da yaşanan terör saldırısının üzerinden saatler geçtikçe ölenlerin de kimlikleri netleşiyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2013 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2013 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reyhanlı'da korkunç patlamada 3 yaşındaki Fatma da öldü

Reyhanlı'daki patlamalarda 44 yaşındaki Nadire Kuvvet ile 3 yaşındaki yeğeni Fatma Erboz'un yaşamını yitirdikleri belirtildi.

Patlamanın yaşandığı belediye binası yakınındaki bir avukatlık bürosunda sekreter olarak görev yapan  Nadire Kuvvet'in temizlik yaparken, yeğeni 3 yaşındaki Fatma Erboz'un da yanında bulunduğu ve birlikte öldükleri ortaya çıktı.Fatma'nın babasının Karaman'da uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

"OĞLUM VE YEĞENİM ÖLDÜ"

Patlamada yaralı kurtulan Mehmet Ceyhan, işyerinde otururken patlama olduğunu ve patlamada 33 yaşındaki oğlu ile 45 yaşındaki yeğeni Ahmet Uyar'ın hayatını kaybettiğini, söyledi. Patlamanın yaşandığı yerden otomobiliyle geçtiğini söyleyen Serkan Reşit Çevik ise "Patlamayla birlikte aracım alev aldı. Aracın ön camını kırarak dışarı çıktım. Ama aracım tamamen yandı" dedi.

AİLELER HASTANEYE AKIN ETTİ

Saldırıda yaşamını yitirenlerin yakınları Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne akın etti. 43 kişinin öldüğü bombalı saldırıda, 71 yaşındaki Hulusi Temur, 69 yaşındaki Fehmi Karaca, 33 yaşındaki Ahmet Okyay, Mustafa Yetinç ve Azize Yumuşak'ın da yaşamlarını yitirdiği belirtildi.

Hastane önünde jandarma kuvvetleri de yoğun önlemler aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.