Hava Durumu

Reynmen'den rekor üstüne rekor! Art arda tepkiler geldi...

YouTuber Reynmen'in yeni şarkısı Ela'nın klibi 24 saatten kısa bir sürede 13 milyondan fazla kez izlendi. Başarısıyla dikkat çeken Reynmenn'e ilk eleştiri Aleyna Tilki ve Işın Karaca'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reynmen'den rekor üstüne rekor! Art arda tepkiler geldi...

Reynmen lakabıyla tanınan ünlü YouTuber Yusuf Aktaş, yeni şarkısı Ela'nın klibiyle müzik dünyasına damga vurdu. Derdim Olsun şarkısıyla milyonlarca izlenmeye ulaşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın yeni klibi Ela'nın yüklenmesinin üzerinden 24 saat geçmeden 13 milyondan fazla kez izlendi. Aktaş'ın başarısına ilk eleştiri ise meslektaşları Işın Karaca ve Aleyna Tilki'den geldi.

10 DAKİKADA 1 MİLYON İZLENME

Reynmen'in Derdim Olsun şarkısı 24 saatte 11 milyon kişi tarafından izlenmişti. Ela, 10 dakikada yaklaşık 1 milyon izlenmeye ulaşırken, kısa sürede YouTube trend listesinde de ilk sıraya yerleşti. Reynmen'in bir önceki şarkısı Derdim Olsun da toplamda 220 milyondan fazla kez izlendi.

"PİYASA ELİNDE"

Işın Karaca, Reynmen'in klibinin izlenme oranını Instagram hesabından paylaşarak "Düşünsenize dinlenmeden beğeniliyorsun, piyasa o kadar elinde" dedi.

"CAHİL OLMAK NE GÜZEL ŞEY"

Reynmen ise kendisini eleştiren Karaca'ya klibin izlenme oranını paylaşarak cevap verdi. Reynmen paylaşımında şunları söyledi: "Cahil olmak ne güzel şey, her şeyi biliyorsunuz. Hayır üzülüyorum, inanmış bir de bu söylediğine. Baya İngilizcesini yazıp inandırmış, yazık günah ya Allah'ım esirgesin"

"ÇOMAR SHOW"

Instagram hesabından video paylaşan Reynmen, dünya müzik listesinin bir numarasına oturan ilk Türk kendisinin olduğunu söyledi.Ardından Aleyna Tilki, Nasılsın Aşkta şarkısının dünya müzik listesinin birinci sırasında olduğunu gösteren bir tweeti kendi sayfasında yayınlayarak "Çomar Show" ve "Derine inme çıkamazsın" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.