Hava Durumu

Reynmen muhabire saldırdı!

Youtube üzerinden yayınladığı videolar ile kısa sürede geniş bir kitleye ulaşan Reymen, bir mekan çıkışı kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabiri darp etti. Reynmen'in saldırısına maruz kalan muhabir, olayla ilgili şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2019 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2019 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reynmen muhabire saldırdı!

'Ela' şarkısıyla adından söz ettiren Reynmen (Yusuf Aktaş) kız arkadaşı Miss Turkey 2013 Güzellik yarışmasında ikinci olan Berrin Keklikler ile yakalanınca kendisini görüntüleyen habercilere saldırdı.

Reynmen olarak ünlenen Yusuf Aktaş önceki gece Berrin Keklikler ile bir AVM'deydi..

Kız arkadaşı ile görüntülenmesinden rahatsız olan Reynmen, Show Tv kameranı Volkan Özdemir ve Uçankuş Tv'nin muhabiri İsmail Şen'in cep telefonlarını elinden alarak gasp etti.

Reynmen'in tokat attığı Mehmet Akif Yaman'ın kaşı patladı.

AVM güvenliklerinin güçlükle zapt ettiği Reynmen, 'O makineyi alırım. Kırarım! İsimleriniz söyleyin sizi aldıracağım" diyerek tehditler savurdu.

Basın mensuplarının yaşadığı gasp olayı sonrası olay yerine polis çağırması üzerine, Reynmen habercilerin telefonlarındaki görüntüleri silerek geri verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri basın mensuplarının şikayeti üzerine Reynmen, ekip otosuna bindirilerek İstinye Karakolu'na götürüldü. Taraflar birbirinden karşılıklı olarak şikayetçi oldular.

Reynmen'in saldırdığı Show Tv muhabiri Mehmet Akif Yaman, İstinye Devlet Hastanesine giderek darp raporu aldı.

Yaklaşık 2 saat ifade veren Reymen, çıkışta basın mensuplarının darp olayı ile ilgili soruları karşısında gülerek arabasına binerek uzaklaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.