Hava Durumu

Reza Zarrab'dan Ebru Gündeş'e! Kızımızı...

Amerika'da tutuklanan ve 75 yılla yargılanan Reza Zarrab'ın ilk duruşması için Miami'ye giden eşi Ebru Gündeş'e "Kızımızı getirme. Olumsuz etkilenmesin" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reza Zarrab'dan Ebru Gündeş'e! Kızımızı...
Reza Zarrab  İran devletini dolandırmak kara para aklama bankacılık sahtekarlığı gibi suçlamalardan dolayı ABD'de tutuklandı.  Reza Zarrab tutuklanırken yanında eşi  Ebru Gündeş'te vardı.  Ebru Gündeş eşi  Reza Zarrab'ın ilk duruşması için  Miami'ye gitti.

19 Mart akşamı Amerika-Miami'de tutuklanan  Rıza Zarrab'ın yanında eşi  Ebru Gündeş ve 5 yaşındaki kızı Alara vardı. Olay üzerine kızını alıp hemen  İstanbul'a dönen  Ebru Gündeş yakınlarına, 'Rıza beni yanında ister' dedi ve  Miami'ye gitme kararı aldı. Gündeş,  4 Nisan'da  Miami'de yapılacak ilk duruşmada eşinin yanında olacak ve 3 hafta  Amerika'da kalacak.

"KIZIMIZI GETİRME"

Ebru Gündeş'in  Miami ziyaretinin detayları da netleşmeye başladı. 75 yılla yargılanan ve eşini yanında görmek istediği öğrenilen Zarrab'ın bu talebini Gündeş'e avukatları aracılığıyla ilettiği öğrenilirken, "Kızımızı getirme. Yaşananlardan olumsuz etkilenmesini istemiyorum. Dava lehimizde neticelecek ve ona beraber gideceğiz" dediği öne sürüldü.

Eşinin bu talebi karşısında duygulandığı belirtilen ünlü sanatçının, kızının burada bırakarak eşinin yanına gittiği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.